Numera bosatt i Stockholm

Jag har precis gjort en livsförändring och flyttat till Storstan.

Så varför inte starta upp bloggen igen i samma veva?

För inte så länge sedan bröt jag med min sambo sen 7 år tillbaks. Vi växte ifrån varandra och hade tappat glöden. Vi testade att lappa ihop det men det gick liksom inte.

Så det har varit en tuff tid och att jag har på senare känt att jag kan behöva en nystart.

Som tur är har jag ett arbete som kan skötas hemifrån, så nu är en bättre tid än nånsin att leva mer som en digital nomad.

Varför Stockholm då? Jag har en del vänner i Stockholm sen studenttiden, så det kändes som jag kan få en enklare start här borta än på ett ställe där jag behöver börja från scratch. Vi får se. Det är fortfarande på test och jag känner att jag inte har nåt att förlora.

Det är trots allt ganska nära hem igen om det skiter sig.

På återseende!

Jag kan förresten rekommendera G-Moving, en flyttfirma i Stockholm som hjälpte mig med de tunga grejorna. Jag har en vän där som gav ett schysst pris, så om ni behöver flytthjälp kan ni referera till Gustaf. 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *